top of page

“For den ene med kunnskap (jnani), vet de at den våkne tilstanden er en drøm. Men i motsetning til å våkne opp fra en drøm, hvor drømmeverdenen forsvinner, forsvinner ikke den våkne (drømme ) tilstanden. Jnani vet at det er en drøm og hun/han spiller ut rollene som de var tiltenkt som, men dramaet går ikke under huden på dem. “
Swami Paramarthananda,kommentarer av Rama Gita

Fancy-Peacock-Feather-Ball-Pen (1).jpg
Reklame BGitas visjon.png

Bhakti yoga er Karma yoga, en holdning av ren takknemlighet. 

Enhver erfaring er så bra som du tolker den som. Enhver tolkning er bare så bra som din kunnskap, for din kunnskap er grunnlaget av enhver tolkning.
-Swami Dayananda

Som et symbol for selvet,betyr Hjerte essens, fordi Selvet er essensen av alt. 

Sammendrag av boka Bhagavad Gitas visjon kan du lese mer om i sin helhet her. 

Boka er til salgs onsdag 10. november 2021. 
Det er tre betalingsmåter. Under kjøp nå kan du velge Paypal eller kort. Og du kan også velge VIPPS (47078723) - min emailadresse er davidvedanta@icloud.com

PayPal ButtonPayPal Button

VANLIG PAPIRBOKFORMAT - sendes med posten. 
Kr 288,- (200,- + 88 i frakt)

VANLIG PAPIRBOKFORMAT - hentes i Bergen personlig.
KR 200,-  betales med vipps eller kontanter. 

PayPal ButtonPayPal Button

VANLIG PAPIRFORMAT - sendes med posten
I NORDEN (Sverige og Danmark)
Kr 368,- (200,- + 168,- i frakt)

PayPal ButtonPayPal Button
CoverVedantaPNG1.png

EBOKFORMAT (pdf)
Kr 80,-

Hvorfor blir Vedanta kalt for Bevissthetsvitenskap? 
Du kan lese mer om det i denne bloggen. 

Hovedinnhold i boka - 526 sider

1. Introduksjon (side 20-23)
2. Vedantas historie (side 24-53)
3. Vedanta undervisning og metodikk
(side 54-327)
4. Manifestasjon - Upersonlig skaper - Makrokosmisk kausalkropp - Det Totale Sinn (side 328-379)
5. Bevissthetsvitenskap - Kvantefysikk - Vitenskap (side 380-423)
6. Min individuelle reise (side 424-437)
7. Etterord (side 438-520)
8. Kilder og Sanskrit ordliste. (side 521-526)


 

Boka er til salgs fredag 8. Mai 2020 på selve frigjøringsdagen. 
Det er tre betalingsmåter. Under kjøp nå kan du velge Paypal eller kort. Og du kan også velge VIPPS (47078723) - min emailadresse er davidvedanta@icloud.com

VANLIG PAPIRFORMAT - sendes med posten. Boka veier 1 kg. KR 400,-  (300 + 100 i frakt)


VANLIG PAPIRBOKFORMAT - hentes i Bergen personlig eller messe i i Stavanger 8-10 september 2023 og Oslo 3-5 november 2023. Du kan lese mer her.
KR 300,-   Betale med vipps eller kontanter.
 
 
 
 

VANLIG PAPIRFORMAT - sendes med posten
I NORDEN (Sverige og Danmark)
KR 470,-  (300 + 170 i frakt)

 

PayPal ButtonPayPal Button
PayPal ButtonPayPal Button

 

 

EBOK FORMAT (PDF, EPUB, KINDLE) koster KR 100,-
 

Du kan også sende PENGER via VIPPS til 47078723 (mobilnr)
HUSK å nevne NAVN, ADRESSE,  og EMAIL. I tillegg TLFNR om man sender med posten.
(Jeg bruker ikke helthjem.no lengre pga de henter ikke pakker lengre fra fellespostkasse der jeg bor. Bruker vanlig postforsendelse i butikk og pakken veier 1kg sånn ca. Prisen kr 100,- )

 

PayPal ButtonPayPal Button

Kobler indisk Vedanta med kvantefysikk: − Vårt ultimate mål er frihet - Intervju i helse- og livsstilsmagasinet Medium kan du lese mer om her. 
 

Det endelige, ultimate målet for mennesket er frigjøring fra lidelse, utilstrekkelighet og usikkerhet, sier Vedanta-veileder David Storøy. Både han og noen forskere innen kvantefysikk mener at man kan trekke flere paralleller mellom gamle vediske tekster og funn fra kvantefysikken.

Medium 0221 bilde.jpg
Ramana Maharshi og selvgransking.png
Bevissthetsvitenskap sitat.png 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Bevissthetsvitenskap - Selvgransking av virkelighetens natur

 Vedanta er en vitenskapelig undervisning som har eksluksivt med den sanne virkelighetsnatur å gjøre og negerer oppfatningen av handleren. Selv om Vedanta stammer fra Vedisk kultur, er den grunnleggende undervisningen universell i det at det fundamentale prinsippet er at virkelighet er ikke-dualitet, i motsetning til en dualitet. Den avslører at det er bare et prinsipp,som opererer hvor i alt har sin opprinnelse, og er laget av,og det er bevissthet, Selvet. Derfor er Vedanta i essens ikke noe spesifikt, som tilhører noen kulturer,raser eller religioner, siden bevissthet ikke tilhører noen. Det er hvem vi er,fordi det er bare en bevissthet. 

"Bevissthetsvitenskapen(eller Selvkunnskap) som Vedanta blir kalt for - Brahma Vidya på sanskrit - er en metodikk til å fjerne ignoranse om vår virkelige natur. Med andre ord å fjerne feilaktig oppfatning om hvem du er og virkeligheten er essensmessig. 

Bevissthetsvitenskap er min måte å presentere Vedanta metodikk og undervisninger på. Det er et ikke-tradisjonell format som utfolder Tradisjonell Vedanta undervisningene på.  Vedanta har ingen problemer med vitenskap eller kvantefysikk. Som den er anvendt i dag, fokuserer kvantefysikk det meste på den praktiske bruken av teorien og ikke på dens gåtefulle(mystiske) implikasjoner. Jeg vil være mer interessert i å vise kvantefysikkens gåtefulle implikasjoner siden det var også det som inspirerte meg blant annet til å følge Tradisjonell Advaita Vedanta. Og har hatt kjennskap til i flere år gjennom kvantefysikere som David Bohm og F.David Peat at grunnleggerene (oppdagerene) av kvantefysikken Heisenberg, Schrødinger, Bohr var opptatt av å studere Vedaene og Vedanta. Jeg forstår mer i dag hvorfor de gjorde det:

"Kvantefysikk er enig med hva Vedaene har sagt hele tiden at det er ingen virkelig skapelse, det er bare en tilsynelatende skapelse. Husk,virkelig som å være definert som det som er alltid tilstedeværende og aldri endrer seg. Det eneste som er kontinuerlig er bevissthet"

CoverVedantaPNG3.png
Annonse_i_Magasinet_visjon_nr_3_Ã¥r_2020

Annonse i Magasinet Visjon nr 3 år 2020

bottom of page